zondag 21 oktober 2012

Verve Party voor jongeren die iets willen bereiken!


Hallo allemaal,

Verve is de eerste, enige en echte gezonde energy drink! Boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten! Dit in tegenstelling tot een heleboel andere energy drinks die bomvol met suiker zitten.


Verve is de enige, echte gezonde energy drink!
Verve geeft je super energy!
Gezonde Energie – wanneer je die echt nodig hebt.
Als je behoefte hebt aan een gezond alternatief dat je snel nieuwe brandstof en energie geeft, zonder dat je een nerveus gevoel krijgt of na korte tijd weer inzakt, dan is Verve de oplossing voor jou!


Verve is een handige en snel werkende oppepper met de heerlijke smaak van tropisch fruit, geïnspireerd door het succes van de populaire mangosteenvrucht die ook in de Vemma formule gebruikt wordt. Verve geeft een energie die ruim 6 uur duurt!


Wil jij ook geld verdien met het promoten van Verve?
Verve energy drink groeit explosief! Als jij hier ook aan wilt deelnemen kijk dan op deze pagina en laat je dromen uitkomen! Een eigen bedrijf starten was nog nooit zo makkelijk. De kosten om met dit geweldige concept te starten zijn zeer laag en je vindt in de markt geen vergelijkbaar concept! En het mooie is……..dit kun je doen naast je studie of werkzaamheden.


Zie deze korte video!


Verve party voor Brand Partner en genodigden in Amsterdam op 16 nov. 2012!
Verve Party, we zien je daar!
Verve party!
Als je echt voor jezelf wilt beginnen en van een leuk feestje houd kom dan naar de Verve Party op vrijdagavond 16 november in AMSTERDAM! Hier zullen allemaal jongeren zijn waar je mee van gedachten kunt wisselen over de Verve Business! Als je voor jezelf wilt beginnen met geld verdienen d.m.v. het Promoten & Delen van Verve moet je hierbij zijn!


Zie flyer en de aanmelding via Facebook!

Ik kijk alvast uit naar jullie komst en zal er alles aan doen om jullie te laten zien hoe het werkt en…….een leuk feest te bezorgen!

Verve, is gezond, je kunt er geld mee verdienen, maar het is bovenal…….fun!


Groeten, en tot ziens op de party!

Harry van der Kamp
Training & Coaching

info@vemma4you.nl
www.vemma4you.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten